Projekter - klik på billederne for flere detaljer

Her finder du et udvalg af billeder fra vores tidligere projekter som vi er meget stolte af at have været en del af. Vi er glade for at kunne hjælpe vores kunder med et flot og veludført stråtag, som de kan få glæde af i mange år frem. Vi har været meget omkring i det smukke landskab. Se f.eks. vores projekt fra Haslund eller i Dokkedal lige nedenfor. 

God fornøjelse!

Stråtag, tækkefirma, tækkemænd, tækkemand

Tækkemænd i Tånum

Tånum Se flere projekter Et fuldkommen projekt Tækning af flot byejendom vest for Randers. Komplet nytækning af to bygninger med tilhørende mellemgang Små ændringer i

Læs mere »
Haslund forside

Stråtag i Haslund

Stråtag i Haslund Se flere projekter Byens ældste hus har fået nyt tag. Huset ejer overtog en lidt forsømt ejendom, og har brugt meget tid

Læs mere »

Vi sætter en ære i at kunne hjælpe på alle typer huse og ved alle typer projekter der indebærer stråtage. Det er et traditionsfyldt håndværk med meget historik og charme. Læs mere om veludførte stråtage her. Vores projekter strækker sig vidt og bredt over det ganske land, og vi har ofte projekter fra eksempelvis Djursland til Viborg, og fra Hobro til Aarhus. Vi er stolte af at kunne kalde os selv lokale i et stort område, hvor vi går meget op i relationen med vores kunder og giver den bedste service.

Ovenfor har vi valgt billeder fra projekter som vi har udført igennem tiden. Der vil løbende blive tilføjet nye billeder af smukke stråtage, så hold godt øje med siden. Det er værd at bemærke det mange forskellige løsninger som et stråtag kan tilbyde, alt efter hvilken type hus der er tale om. Det er eksempelvis muligt at få kobbermønning eller en lyngmønning, alt efter ønsket stil og vedligeholdelse. Du er altid velkommen til at kigge ind og blive inspireret af det traditionsrige og bæredygtige stråtags-håndværk.

Skal du have hjælp til renovering, reparationer eller vedligehold? Så kontakt os og få en ærlig snak om hvad vi kan være behjælpelige med. Vi har stor erfarring med alt fra små til store projekter. Lige fra små lysthuse til store herregårde… og sågar et sommerland!

Randers Tækkefirma Logo
Randers Tækkefirma ApS