Randers Tækkefirma ApS

pudsning og mønning efter

Bag Randers Tækkefirma ApS står Dennis Danielsen. Jeg bor i Mellerup øst for Randers tæt ved Randers Fjord, sammen med kæreste og vores to børn Anna og Victor på 12 og 8. Jeg arbejder efter typisk svensk model hvor jeg efter behov entrerer med andre håndværkere og modsat også lejer mine timer ud.

Jeg står bag et firma der for mig er lige dele hårdt arbejde, faglig stolthed og personlig passion. I en traditions præget branche håber jeg med respekt for erfaringen at rykke stråtaget med ind i fremtiden. Et veludført stråtag har lang levetid, og kan udføres på idylliske landejendomme, men bør finde sin plads i nybyggeriet som et bæredygtigt alternativ til tegl og tagpap m.fl.

Visionen er at rykke grænserne for hvordan der tænkes strå i dansk byggeri. Med afsæt i kvalitet og holdbarhed skal der i fremtiden tænkes bæredygtigt og innovativt. Stråtag har en unik skønhed og patina som står flot i både mod- og samspil med moderne materialer. Kreativitet og nytænkning skal gøre op med flosklen om; ”hvordan vi altid har gjort”.

Ejer

Dennis Danielsen

Telefon: 5355 0562