Randers Tækkefirma ApS

Om Os

Bag Randers Tækkefirma ApS står Dennis Danielsen. Jeg bor i Mellerup øst for Randers tæt ved Randers Fjord.

Jeg står bag et firma der for mig er lige dele hårdt arbejde, faglig stolthed og personlig passion. I en traditions præget branche håber jeg med respekt for erfaringen at rykke stråtaget med ind i fremtiden. Et veludført stråtag har lang levetid, og kan udføres på idylliske landejendomme, men bør finde sin plads i nybyggeriet som et bæredygtigt alternativ til tegl og tagpap m.fl.

Visionen er at rykke grænserne for hvordan der tænkes strå i dansk byggeri. Med afsæt i kvalitet og holdbarhed skal der i fremtiden tænkes bæredygtigt og innovativt. Stråtag har en unik skønhed og patina som står flot i både mod- og samspil med moderne materialer. Kreativitet og nytænkning skal gøre op med flosklen om; ”hvordan vi altid har gjort”.

Vi håber du har lært lidt mere om os. Du har også mulighed for at følge lidt med i vores hverdag på de sociale medier, hvor vi har flere billeder af vores arbejde med stråtage. Du finder linkene nederst på siden. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os her til en uformel snak. Vi står altid klar til at starte en dialog om eventuelle spørgsmål du må have, eller et godt tilbud. 

Velkommen!

Ejer og stifter

Dennis Danielsen

Fjordbakken 69,
8930 Randers NØ

Tlf: 53 55 05 62

Vi er medlem af Erhverv Randers som er en selvejende institution for virksomheder og iværksættere. Sammen med de andre medlemmer dannes et stærkt netværk, med ekspert sparring og vidensdeling. Der er mulighed for udvikling og vejledning under alle emner der indbefatter virksomheders daglige arbejde. Vi er stolte er at kunne kaldes os medlem af dette netværk, der sikre os og vores kunder bedst mulige håndværksmæssige oplevelse.